Allen vereniging activiteiten tot eind April geannuleerd!

13 maart 2020  |   Nieuws   |     |   0 Reacties

Allen vereniging activiteiten tot eind April geannuleerd!

Normaal zouden we op deze pagina de aankondiging hebben staan over een leuke lezing of uitje.  Helaas pakt dit door de huidige omstandigheden anders uit. De huidige Coronavirus uitbraakt dwingt ons om allen vereniging acties tot en met eindapril te annuleren. Toch zitten we niet bij de pakken neer en wordt er toch voorzichtig vooruit gekeken. Ook de uitslag avond van de district keuring is helaas permanent geannuleerd. Ook ons uitje naar de aquarium zaken kan misschien nog in mei of juni plaats vinden. Voor de lezingen zal gekeken of we nog plek hebben in het tweede half van het jaar en de ledeninformatie topics schuiven gewoon door.

Tenslotte hoop ik dan dat iedereen het virus bespaard blijft en dat ik jullie allen weer snel gezond en wel mag verwelkomen tijdens onze eerst volgende ledenavond.

Michel

Geen reactie mogelijk.