Allen vereniging activiteiten tot eind augustus geannuleerd!

13 maart 2020  |   Nieuws   |     |   0 Reacties

Allen vereniging activiteiten tot eind augustus geannuleerd!

Normaal zouden we op deze pagina de aankondiging hebben staan over een leuke lezing of uitje.  Helaas pakt dit door de huidige omstandigheden anders uit. De huidige Coronavirus uitbraakt dwingt ons om allen vereniging acties tot en met eind augustus te annuleren. Toch zitten we niet bij de pakken neer en wordt er toch voorzichtig vooruit gekeken. Ook de uitslag avond van de district keuring is helaas permanent geannuleerd. Ook ons uitje naar de aquarium zal verplaatst moeten worden naar de tweede helft van het jaar. Voor de lezingen zal gekeken of we nog plek hebben in het tweede half van het jaar en de ledeninformatie topics schuiven gewoon door. Het jaarlijkse uitje met BBQ dat gepland staat in juni zal mogelijk ook niet kunnen plaats vinden. Het bestuur zal kijken of we dit mogelijk in andere vorm kunnen goedmaken in het tweede deel van het jaar.

Tenslotte hoop ik dan dat iedereen het virus bespaard blijft en dat ik jullie allen weer snel gezond en wel mag verwelkomen tijdens onze eerst volgende ledenavond.

Michel

Geen reactie mogelijk.