HANDELAAR IN BEELD: Pentazona

04 augustus 2011  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor HANDELAAR IN BEELD: Pentazona

Een van onze adverteerders is Pentazona, hoefstraat 74 in Tilburg.

Veel van onzere oudere leden, kennen deze zaak al van uit het verleden van Wil Teurlings.

Tegenwoordig wordt de zaak gerund onder leiding van Maurits en Ester. Het is een echte aquariumwinkel. Geen algemene dierenwinkel, het item is aquarium,een compliment dus voor de inzet van Maurits en Ester, en je krijgt er ook het juiste advies je kunt er terecht voor het hele assortiment wat je als aquariaan nodig kan hebben van vissen en planten en alles wat er om de bak aan techniek nodig is in diverse merken. Maar je kunt er ook terecht voor een compleet nieuw aquarium, je kan het ook op maat bestellen.

Dus je kunt echt op een adres terecht. Luister goed naar hun adviezen, het kost niets extra.

Je kunt als lid van een aquarium vereniging denken dat je het beter weet, maar iemand die met twee benen in de markt staat heeft toch een toegevoegde waarde, dus gebruik die kennis, ook een handelaar is liefhebber, en ook belangrijk gun hem zijn winst.

Ik kan het me niet voorstellen dat AVOG leden er nog niet zijn geweest, maar dan heb je ook al gezien, er is iets nieuws.

Nieuw is de afdeling zeewater, ga daar eens naar kijken, ik heb prima lagere dieren gezien, schouderklopje meneer en mevrouw Pentazona, ga zo door, bijzonder is ook de aanpak van het zeewater hobby, begin met een Nano bakje, en laat je vooral adviseren, en groei door naar groter. Kijk ook eens op de eigen website www.pentazona.nl

 

Met name Maurits wordt nog als een door enkele leden van AVOG teleurgesteld, mag ik U vragen hem de ruimte te geven

Observer

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.