Donderdag 19 oktober 2017 ledenavond: Het kweken van zeevis

15 oktober 2017  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 19 oktober 2017 ledenavond: Het kweken van zeevis

Het kweken van zeevis

-Tom Verhoeven-

Het kweken van zeewatervissen is iets wat voor vele onmogelijk lijkt. De laatste jaren zijn er enkele kritieke momenten in kaart gebracht waardoor het kweken van zeewatervissen revolutionaire sprongen heeft gemaakt. Zo zien we plots na gekweekte keizersvissen, doktersvissen en andere bijzondere soorten. Deze avond zullen we eens kijken wat deze kritieke momenten zijn, hoe deze zijn opgelost, welke technieken nu worden gebruikt en hoe wij hiermee verder kunnen. We zullen het kweekproces bespreken van vele soorten en handige tips geven voor het kweken van voedseldieren. Dit alles met unieke foto’s.

Tom zal ons dan ook aan de hand nemen en ons vertellen over de verschillende typen kweekbakken met inrichting en het opzetten van een goede voedselkweek zodat je jonge vissen snel en gezond groot worden. Tijdens de lezing zal de kweek van de volgende soorten aan bod komen: anemoonvissen; zeepaardjes; pitvissen, juffertjes, kakvissen, kauderni, dwergkeizers; dwergbaarzen, rifwachters en een primeur de kweek van een vijlvis.

Al met al een zeer leerzame en leuke avond!

Iedereen is welkom!

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Donderdag 19 oktober 2017

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

 

 

 

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.